Kabtaz

Veelgestelde vragen

 1. Lees in eerste instantie het tijdsbeleid met betrekking tot wijzigingen:

Je bestelling kan alleen worden gewijzigd of geannuleerd binnen een periode van 24 uur vanaf het moment van plaatsing. Na deze periode wordt de bestelling geblokkeerd voor verwerking en zijn wijzigingen of annuleringen niet meer mogelijk.

 

 1. Navigeer naar onze pagina "Contact opnemen":

Als je bestelling binnen het aangegeven tijdsbestek valt, kun je rechtstreeks naar onze live chat op onze website gaan.

 

 

 1. Dien het ticketverzoek in:

Nadat je hebt gecontroleerd en bevestigd dat alle ingevoerde informatie juist is, klik je als laatste stap op de knop "Verzenden".

 

 

Was this article helpful? 0 0

Als je een bestelling die je onlangs hebt gedaan wilt annuleren, volg dan deze eenvoudige stappen: 1. Bekijk het beleid voor wijzigingstijd:

Je kunt je bestelling alleen binnen 24 uur na het plaatsen ervan annuleren. Na deze periode wordt de bestelling verwerkt en kan deze niet meer worden geannuleerd. Zodra je het trackingnummer hebt ontvangen, is annuleren niet meer mogelijk.

 

 1. Ga naar onze pagina "Contact opnemen":

Als je bestelling binnen de beleidsperiode valt, volg dan de link [Neem contact met ons op] of neem contact met ons op via onze live chat.

 

 

 

 1. Maak een ticket aan voor je aanvraag:

Zorg ervoor dat je nauwkeurige informatie over je bestelling invoert wanneer je het formulier opent.

 

 1. Akkoord gaan met alle noodzakelijke voorwaarden:

Hoewel we ernaar streven om je annuleringsverzoek in te willigen, begrijpen we dat een volledige terugbetaling mogelijk niet mogelijk is als je bestelling al in productie is genomen of is verzonden. We stellen je begrip hiervoor op prijs.

 

 

 1. Verstuur het ticket:

Nadat je hebt gecontroleerd of alle ingevoerde informatie juist is, klik je als laatste stap op de knop "Verzenden".

 

Was this article helpful? 0 0

Volg deze eenvoudige instructies om je verzendadres bij te werken:

 

 1. Bestudeer het beleid met betrekking tot het wijzigen van bestellingen:

Adreswijzigingen kunnen alleen binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling worden doorgevoerd. Na deze periode wordt de bestelling definitief gemaakt voor verwerking en kan deze niet meer worden gewijzigd. Zodra een trackingnummer is uitgegeven, zijn adreswijzigingen niet meer mogelijk. Daarom is het cruciaal om het adres te controleren wanneer je je bestelling plaatst om ongemak te voorkomen. 1. Ga naar onze Contactpagina:

Als je bestelling nog binnen de beleidsperiode valt, neem dan contact met ons op of neem contact met ons op via onze live chat.

 

 

 1. Maak een ticket aan voor je verzoek:

Zorg er bij het openen van het formulier voor dat je nauwkeurige informatie verschaft over je bestelling en voer het nieuwe verzendadres in het veld "Bericht" in.

 

 

 1. Verzend het ticket:

Nadat je hebt gecontroleerd en bevestigd dat alle ingevoerde informatie juist is, klik je als laatste stap op de knop "Verzenden".

 

 

Was this article helpful? 0 0

Helaas staat het factuuradres standaard vast en kan het niet worden gewijzigd. Als het verzendadres echter correct is, ontvangt u uw bestelling zonder problemen.

 

Was this article helpful? 0 0

We zijn ons bewust van de frustratie die kan ontstaan als je een onvolledige bestelling ontvangt. 

 

 • Bekijk de e-mail met de bevestiging van de tracking om te bepalen of uw artikelen in afzonderlijke zendingen zijn verzonden. Bestellingen met meerdere artikelen kunnen in aparte dozen en op verschillende data aankomen. Elk pakket krijgt een eigen volgnummer. Als je ontbrekende artikel apart is verzonden, is het mogelijk nog onderweg naar jou.

 • Als je geen aanvullende zending kunt vinden en nog steeds artikelen mist, neem dan contact met ons op. Stuur ons alsjeblieft foto's van de ontvangen artikelen, samen met de verpakking van het pakket, inclusief het gedetailleerde verzendlabel. We zijn er om je te helpen!

 

Was this article helpful? 0 0

Als een levering niet kan worden voltooid, wordt het artikel teruggestuurd naar het opgegeven retouradres. Artikelen worden vaak om de volgende redenen teruggestuurd naar de afzender:

 

 • Het opgegeven adres is ongeldig of onjuist.

 • De ontvanger is verhuisd zonder een doorstuuradres op te geven.

 • De ontvanger weigert het artikel in ontvangst te nemen.

 • Het pakket is beschadigd tijdens het transport.

 

Controleer voordat je contact met ons opneemt het verzendadres in de bevestigingsmail.

 

 • Als het verzendadres juist is, neem dan contact met ons op via onze pagina Contact en we zullen proberen het probleem voor je op te lossen. Als het verzendadres echter onjuist is, brengen we kosten in rekening voor het opnieuw verzenden van je bestelling.

 

Was this article helpful? 0 0

Hoewel we ernaar streven om onze verzendkosten zo laag mogelijk te houden, hanteren we momenteel een vast bedrag van €4,50 voor wereldwijde leveringen om de logistiek te dekken.

 

Was this article helpful? 0 0

Reken op 7-15 werkdagen voor levering naar Nederland en 9-20 werkdagen voor leveringen naar andere landen. Dit tijdsbestek gaat in nadat je zending is verzonden.

 

Was this article helpful? 0 0

Groeten aan al onze gewaardeerde klanten die dit artikel zijn tegengekomen!

Wij zorgen ervoor dat uw producten snel bij u worden afgeleverd! 1. Bestelling geplaatst:

In dit stadium is je bestelling ontvangen. Je aangepaste productgegevens worden naar onze fabrikant gestuurd en klaargemaakt voor verwerking.

 

 1. Uw artikelen verwerken:

Na het plaatsen van een bestelling wordt deze binnen 24 tot 48 uur verwerkt. Houd er rekening mee dat de verzending uitsluitend op werkdagen plaatsvindt.

(Houd er rekening mee dat als je een wijzigingsverzoek hebt voor je bestelling, dit een extra verwerkingstijd van 1-2 werkdagen met zich mee kan brengen).

 

 1. Verzendfase:

Zodra de bestelling is verwerkt, wordt deze direct doorgegeven aan de transporteur. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de verzending met het volgnummer van je pakket. Het kan een paar dagen duren voordat het trackingnummer in het systeem is geregistreerd.

 

 1. Je pakket is momenteel onderweg:

Je pakket wordt tijdens het transport vervoerd van binnenlandse distributie naar lokale distributie. Leveringen binnen Nederland hebben doorgaans 7-15 werkdagen nodig. Voor internationale zendingen naar andere landen kan het 9 tot 20 werkdagen duren. Dit tijdsbestek gaat in op de datum van verzending, niet op de datum waarop de bestelling is geplaatst.

 

 1. Op weg naar levering:

In dit stadium heeft je pakket al een geschatte leverdatum toegewezen gekregen en wordt het momenteel afgeleverd.

 

 1. Geleverd pakket:

Zodra de trackingstatus "Afgeleverd" aangeeft, betekent dit dat je pakket met succes is afgeleverd op het adres dat je hebt opgegeven. Om het pakket te vinden, kun je je brievenbus controleren, navraag doen bij familieleden, rondkijken in je woning of contact opnemen met het plaatselijke postkantoor.

 

Was this article helpful? 0 0

Als je een recente aankoop bij ons hebt gedaan en je wilt graag de voortgang van je bestelling volgen, dan kun je gemakkelijk op de hoogte blijven door een paar eenvoudige stappen te volgen. Net als veel andere online retailers biedt Kabtaz ook traceringsdiensten aan om klanten goed op de hoogte te houden van hun pakketten. 

Hier zijn enkele eenvoudige methoden om je bestelling te volgen:

 

 1.  Hoe vind je je trackingnummer?

Zodra je product verwerkt is, dragen we het pakket over aan de koerier. In dit stadium ontvang je een e-mail ter bevestiging van de verzending met het trackingnummer. Controleer de e-mail waarin je je bestelling hebt geplaatst. Deze bevat belangrijke informatie zoals het trackingnummer of een directe link om je pakket te volgen. Maak een notitie van de trackinggegevens, want die zijn nodig voor de volgende stap.

 

 1. Hoe kun je je bestelling volgen nadat je het trackingnummer hebt gekregen?

Stap 1: Start je webbrowser en navigeer naar onze winkel op kabtaz.com.

Stap 2: Zoek het gedeelte "Bestelling volgen" op de homepage. Deze vind je meestal in de header/footer van de website. Klik op de link of knop om naar de bestelvolgpagina te gaan.

 • Ga naar de website van Kabtaz via een computer:

 • Ga naar de website van Kabtaz via je mobiele telefoon:

Stap 3: Je traceergegevens invoeren.

Op de pagina voor het volgen van je bestelling wordt je gevraagd om je volggegevens in te voeren. Meestal gaat het om je bestelnummer en het e-mailadres of trackingnummer dat je in de e-mail ter bevestiging van je bestelling hebt gekregen. Voer deze gegevens nauwkeurig in de daarvoor bestemde velden in en klik op de knop "Bestelling traceren" om het traceringsproces te starten.

Stap 4: Bestelmeldingen ontvangen

Nadat je je trackinggegevens hebt verzonden, zal ons tracking systeem de meest recente status van je bestelling ophalen. Je ziet waar je pakket zich momenteel bevindt, wat de geschatte leverdatum is en eventuele andere relevante updates. Het kan even duren voordat de traceerinformatie wordt weergegeven, vooral als je bestelling onlangs is geplaatst.

 

 

 1. Waarom kun je je bestelling niet volgen?

Er zijn verschillende redenen waarom u problemen kunt ondervinden bij het volgen van uw bestelling. Kabtaz informeert je graag over deze redenen en geeft de oplossingen:

 • Als u geen trackingnummer hebt ontvangen: We sturen verzendinformatie via e-mail naar het e-mailadres dat je hebt gebruikt bij het plaatsen van je bestelling. Controleer zowel je inbox als je junk/spam-map, omdat e-mails daar soms naartoe worden gestuurd.

 • Tracking updates zijn mogelijk nog niet gescand, waardoor er nog geen actuele updates zijn. Het kan 1-2 dagen duren voordat de updates beschikbaar zijn.

 • Je hebt mogelijk een onjuist trackingnummer ingevoerd. Controleer je e-mail om er zeker van te zijn dat je het juiste nummer hebt.

 • De koerier heeft het trackingnummer bijgewerkt.

 

 

Als je alle bovenstaande oplossingen hebt geprobeerd zonder succes bij het traceren van je bestelling, vragen we je vriendelijk om contact met ons op te nemen op kabtaz@support.com of via onze Live chat, en we bieden je de benodigde hulp.

 

Was this article helpful? 0 0

We erkennen dat vertragingen in de levertijd soms onvermijdelijk zijn. 

 

We hebben enkele veelvoorkomende redenen opgesomd waarom je pakket vertraging kan oplopen:

 

 • Verwerkingsduur: Elk artikel in onze winkel wordt speciaal voor jou gemaakt, waardoor ze op bestelling worden gedrukt. Hierdoor kan de verwerking iets langer duren dan normaal, vooral tijdens het hoogseizoen.

 • Toegenomen vraag en bestelvolume: Tijdens piekseizoenen, feestdagen of promotie-evenementen krijgen online winkels vaak te maken met een toename van het aantal bestellingen. Deze plotselinge toename in de vraag kan de fulfilment centra en transporteurs overweldigen, wat kan resulteren in vertragingen in de verwerking en levering. Ondanks Kabtaz' inspanningen kan het volume aan orders de capaciteit van het logistieke netwerk overstijgen, wat tot vertragingen kan leiden.

 • Weersomstandigheden of verkeer: Het is niet ongewoon dat pakketten vertragingen oplopen tijdens drukke periodes, zoals feestdagen of zware weersomstandigheden zoals zware sneeuwval, die van invloed kunnen zijn op de transporttijden en langere levertijden kunnen veroorzaken.

 • Onjuist of onvolledig adres: Als je tijdens het plaatsen van je bestelling een onjuist of onvolledig adres opgeeft, kan dit problemen opleveren bij de bezorging. Verzendbedrijven zijn afhankelijk van nauwkeurige adresgegevens voor een succesvolle levering. Fouten of weglatingen in de adresgegevens kunnen leiden tot vertragingen in de levering van het pakket of zelfs tot het terugsturen van het pakket naar de verkoper.

 • Douane-inklaring: Soms moet je pakket door de douane worden ingeklaard, waardoor het een paar dagen langer kan duren voordat het door de douane wordt vrijgegeven.

 • Pakketje kwijt: Als gevolg van bovengenoemde factoren kan je bestelling later aankomen dan verwacht. Als je trackinggegevens echter al meer dan 10 dagen niet zijn bijgewerkt, is het mogelijk dat je pakket zoek is geraakt. Hoewel dit misschien onwelkom nieuws is, is het een mogelijkheid. Als je pakket zoek is, kun je een claimprocedure starten en om vervanging of terugbetaling vragen.Hoe te handelen bij een vertraagde bestelling?

 

1. Volginformatie bijhouden: Gebruik het trackingnummer om de voortgang van je pakket te volgen. Dit kan je helpen inzicht te krijgen in eventuele vertragingen of de huidige status van je zending.

2. Neem contact met ons op: Neem contact op met de klantenservice van Kabtaz voor updates en opheldering over de vertraging. Wij kunnen het probleem onderzoeken, informatie verstrekken of mogelijke oplossingen voorstellen.

3. Neem contact op met de vervoerder: Als de vertraging te wijten is aan problemen met de vervoerder, kan rechtstreeks contact met hen opnemen meer inzicht en hulp bieden.

 

Was this article helpful? 0 0

Om een terugbetaling of vervanging aan te vragen, ga je naar de pagina Contact opnemen of via onze live chat als:

 

 • Je ontevreden bent over je bestelling vanwege discrepanties in de productbeschrijving.

 • Je problemen ondervindt met het artikel, zoals schade, chips, onjuiste ontwerpen of kleuren in vergelijking met de preview, of lage kwaliteit.

 • Je producten niet zijn aangekomen en de verwachte levertijd aanzienlijk is overschreden.

 

Was this article helpful? 0 0

Momenteel duurt onze retourperiode 30 dagen vanaf de datum dat je het pakket hebt ontvangen. Als het meer dan 30 dagen geleden is dat je pakket is aangekomen, kunnen we helaas geen retourzending verwerken.

 

Was this article helpful? 0 0

Als je problemen hebt ondervonden met onjuiste aanpassingen/afmetingen, beschadigde artikelen of artikelen van lage kwaliteit en je wilt een vervangend artikel of je geld terug, geef ons dan deze informatie.

 

 • Afbeeldingen van het artikel dat je hebt ontvangen - met de tekst 

 • Verzendgegevens

 

Als je defecte artikelen hebt ontvangen, stuur ons dan duidelijke foto's waarop de problemen te zien zijn.

 

Was this article helpful? 0 0

Als je onlangs gebroken/beschadigde, onjuiste of artikelen van lage kwaliteit hebt ontvangen, sturen we je graag een vervangend artikel zonder extra kosten.

 

In bepaalde situaties kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor het opsturen van het vervangende artikel, waaronder verzendkosten of prijsverschillen. Voorbeelden

 

 • Verandering van maat

 • Ander artikel

 • Aangepaste artikelen wijzigen

 

Was this article helpful? 0 0

Door de persoonlijke aard van je bestelling is er meestal extra verwerkingstijd nodig.

 

Verwerkingstijd: Alle bestellingen worden doorgaans binnen 24 tot 48 werkuren verwerkt.

Leverdatum: Reken op 7-15 werkdagen voor levering in Nederland en 9-20 werkdagen voor leveringen in andere landen. Dit tijdsbestek gaat in nadat je zending is verzonden.

 

Was this article helpful? 0 0

We zorgen ervoor dat gevallen waarin klanten producten in de verkeerde maat ontvangen, worden aangepakt. Met name als de ontvangen artikelen aanzienlijk meer dan 1,5" afwijken van de maattabel in vergelijking met de standaard productafmetingen, zorgen we zonder extra kosten voor een vervangend artikel met de juiste maat.

Als het ontvangen artikel echter niet past en je het wilt ruilen voor een andere maat, helpen we je tegen een extra vergoeding bij het verkrijgen van de juiste maat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze kwestie.

 

Was this article helpful? 0 0
 1. Schrijf je in op onze website Kabtaz.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze huidige en toekomstige promoties.

 

Was this article helpful? 0 0

De coupon korting moet worden toegepast VOORDAT u uw aankoop afrondt. Kabtaz geeft geen geld terug voor vergeten kortingsbedragen als klanten de code niet toepassen tijdens het afrekenen. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit kan veroorzaken.

 

Was this article helpful? 0 0

Helaas is volgens ons beleid slechts één code per bestelling toegestaan. Zorg er bovendien voor dat je bestelling voldoet aan de vereisten van de kortingscode. We raden je aan om deze criteria te controleren voordat je de code toepast en als je op problemen stuit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor hulp.

 

Was this article helpful? 0 0

Als je twee keer moet betalen voor één aankoop, moet je eerst de bevestigingse-mail controleren.

Als je meerdere bevestigingse-mails ontvangt met verschillende bestelnummers, wat aangeeft dat er meerdere bestellingen zijn geplaatst, controleer dan de bestelgegevens grondig. Neem vervolgens contact met ons op door rechtstreeks contact met ons op te nemen of via onze live chat.

 

Was this article helpful? 0 0

Bij een aankoop is het van cruciaal belang om te weten welke betalingsmethoden beschikbaar zijn. Dit artikel geeft je een overzicht van de betaalmogelijkheden die Kabtaz accepteert.

 

De betaalmogelijkheden die we aanbieden zijn:

 • Credit en debet 

 • Paypal

 

Was this article helpful? 0 0

We begrijpen dat de veiligheid en privacy van je online transacties je hoogste prioriteit heeft. Bij Kabtaz kunt u er zeker van zijn dat de veiligheid van uw persoonlijke gegevens prioriteit heeft en dat uw creditcardgegevens niet op onze servers worden bewaard.

 

Was this article helpful? 0 0

Credit- en debitcards zijn uitgerust met een beveiligingscode om de veiligheidsmaatregelen te verbeteren. Meestal bestaat deze code uit 3 cijfers op de achterkant van de kaart.

 

Was this article helpful? 0 0

Het product is geschikt voor zowel hand- als machinewas. Het is belangrijk om de deken op maximaal 30 graden te wassen om wolverlies en stijfheid te voorkomen. Vermijd bleken, strijken of chemisch reinigen. Het dekenmateriaal is een mix van polyester en katoen.

 

LET OP: apart wassen voor het eerste gebruik.

 

Was this article helpful? 0 0

Om de ketting schoon te maken, begin je met een zachte, droge handdoek en veeg je deze voorzichtig over het hele oppervlak. Gebruik lichte druk om eventueel opgehoopt stof, vuil of vingerafdrukken te verwijderen. Zorg ervoor dat de hele ketting grondig wordt schoongeveegd, inclusief de ketting, hanger en eventuele ingewikkelde details. Neem de tijd en wees voorzichtig om de kwetsbare onderdelen niet te beschadigen. Deze methode zal helpen om de glans en het uiterlijk van je ketting te behouden, zodat hij er jarenlang mooi uit blijft zien.

 

Was this article helpful? 0 0

Een deken biedt troost en geeft een gevoel van omhelzing zonder dat er menselijk contact nodig is. Als je op zoek bent naar een zachte, zachte en heerlijk warme deken voor je geliefde, dan is onze deken een uitstekende optie. De pluchen onderkant is zorgvuldig gemaakt van fleecestof, wat zorgt voor warmte en gezelligheid. Ideaal om tegenaan te kruipen terwijl je tv kijkt op de bank, tot rust komt op de bank of geniet van een boek in bed, en vooral bevorderlijk voor een goede nachtrust.

 

 1. Details

 • Dit product heeft een persoonlijk ontwerp dat is afgestemd op jouw voorkeuren.

 • Gemaakt van een combinatie van hoogwaardige materialen.

 •  Afgewerkte randen

 • Deze lichtgewicht fleecedeken heeft een luxe, zijdezachte textuur en laat je kunstwerk aan één kant zien.

 • Gezellig genoeg voor thuis en lichtgewicht voor gemakkelijk meenemen.

 • Full-bleed, ultra-high-definition afdrukken zorgen voor afbeeldingen van fotokwaliteit.

 

 1.  Maten

 • Klein 120x150cm (47x60in)

 • Groot 120x200cm (47x80in)

 • XL 150x200cm (60x80in)

 

In aanvulling op ons bestaande assortiment zijn we verheugd om een nieuwe materiaaloptie te introduceren: Sherpa. Deze knusse stof staat bekend om zijn uitzonderlijke warmte en comfort, waardoor het perfect is om lekker in weg te kruipen tijdens kille nachten. Met Sherpa ervaar je de ultieme zachtheid en luxe. Ontdek vandaag nog onze collectie en ontdek de perfecte deken voor jou.

 

OPMERKING:

- Sommige variatie kan optreden als gevolg van handmatige meting. Bedankt voor uw begrip!

- De kleur van het daadwerkelijke artikel kan enigszins afwijken van de voorbeeldfoto door lichtomstandigheden tijdens het fotograferen van het product of door variaties in het beeldscherm van je apparaat.

Was this article helpful? 0 0

Weet je wat Kabtaz zo bijzonder maakt? Wij zijn gespecialiseerd in het transformeren van gewone artikelen in unieke stukken speciaal voor jou. Neem bijvoorbeeld de kussens op je bank. Ze zijn meer dan iets om vast te houden of op te rusten. Bij Kabtaz beschouwen we onze kussens als kunstwerken voor je huis. Ze dienen als uitzonderlijke decorstukken, die je individualiteit vertegenwoordigen of een creatief tintje geven aan jou en je geliefden. Onze op maat gemaakte kussens zijn niet alleen comfortabel om vast te houden, maar ook gedenkwaardig en visueel aantrekkelijk en voegen een persoonlijk tintje toe aan je interieur.

 1. Details

 • Je afbeelding wordt afgedrukt op kleurechte geverfde stof, wat zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid en levendige kleuren.

 • Dit decoratieve kussen heeft een afneembare canvas hoes die wordt vastgezet met een ritssluiting.

 • Dit product is gemaakt van een mix van 100% polyestervezel en katoen, wat zorgt voor een duurzame en comfortabele stof die voldoet aan jouw behoeften.

 1. Maten

 • Klein (35x35cm)

 • Medium (40x40cm)

 • Groot (45x45cm)

OPMERKING:

- Sommige variatie kan optreden als gevolg van handmatige meting. Bedankt voor uw begrip!

- De kleur van het daadwerkelijke artikel kan enigszins afwijken van de voorbeeldfoto door lichtomstandigheden tijdens het fotograferen van het product of door variaties in het beeldscherm van je apparaat.

 

Was this article helpful? 0 0

Posters bieden een betaalbare en eenvoudige oplossing voor het decoreren van je muren als kunst niet binnen je budget valt. Met onze gepersonaliseerde posters heb je de vrijheid om elk detail aan te passen, van namen tot zinnen, zodat ze perfect passen bij jouw voorkeuren. Ze zijn uitstekende geschenken voor je familie bij verschillende gelegenheden zoals Kerstmis, Nieuwjaar, Thanksgiving, Verjaardagen en nog veel meer, om hun leven op te vrolijken!

 1. Details

 • Uniek vervaardigde posters voor persoonlijke decoratie.

 • Maak unieke kunstwerken om je woonruimte te versieren.

 

 1. Afmetingen

 • Klein (30*45cm)

 • Middelgroot (40*60cm)

 • Groot (60*90cm)

 

Was this article helpful? 0 0

Riemen zijn een uniek accessoire voor zowel vrouwen als mannen. Ze dienen praktische doeleinden zoals het vastmaken van losse kledingstukken en maken tegelijkertijd een stoer modestatement. Heb je ooit overwogen om er een cadeau te doen aan je partner? Een riem symboliseert je blijvende toewijding en genegenheid.

 1. Details

 • Gemaakt van echt leer, dus zonder wreedheid!

 • Duurzame, stijlvolle en elegante gesp van geborsteld metaal.

 • Gemakkelijk verstelbare riem met een breedte van 3,7 cm

 • Aan de binnenkant van de riem is een boodschap met laser gegraveerd die alleen de drager kan zien! 

 

 1. Maat

 • Standaard (105 cm)

 • Groot (120 cm)

 1. Kleur

 • Zwart

 • Bruin

 

Was this article helpful? 0 0

Dit ingewikkeld bewerkte leren dagboek is een uniek cadeau voor je kind. Moedig ze aan om de kunst van het schrijven te ontdekken en al hun dierbare momenten te bewaren voor een leven vol herinneringen!

 

 1. Details

 • Gemaakt van soepel leer met een gegraveerde boodschap.

 • Binnenin zitten drie kaartsleuven, een ritsvak voor waardevolle spullen en een veilige bandsluiting om je dagboek veilig en privé te bewaren.

 • Deze agenda is gemaakt van 100% gerecycled papier en synthetisch PU-leer.

 • De agenda is 20 x 12 cm en bevat in totaal 68 beschrijfbare pagina's.

 

Was this article helpful? 0 0